Termékeink ÚJDONSÁGOK FÉNYTECHNIKA HANGTECHNIKA AKCIÓS TERMÉKEK HASZNÁLT TERMÉKEK Gyártók ADAM AUDIO AERIAL7 AKAI AKG ALESIS ALLEN&HEATH AMERICAN DJ AUDIO-TECHNICA AUDIX BEYERDYNAMIC CHAUVET CROWN DB TECHNOLOGIES DBX DENON DTS ECLER ELECTRO VOICE ETC EUROLITE FOCUSRITE GEMINI GENELEC JBL LEXICON M AUDIO MARTIN NATIVE INSTRUMENTS NOVATION NUMARK ORTOFON PIONEER RCF RELOOP SENNHEISER SGM SHURE SKULLCANDY SOUNDCRAFT TECHNICS UDG VESTAX ZOOM az összes gyártó >

SZOLGÁLTATÁSAINK

BÉRLÉS

Kérésedre segítünk összeállítani a saját házibulidra, rendezvényedre a legmegfelelőbb fény- és hangtechnikát! Igény esetén házhoz is szállítjuk, üzembe is helyezzük! Telefonon előjegyzést felveszünk. További információkért hívd a 72/532-440 telefonszámot.
Bővebben >>

SZERVIZ

Üzletünk ügyfeleink részére szervizszolgáltatást is biztosít. Szervizünkben szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező műszerész gárdánk igyekszik a lehető leghamarabb kijavítani a hibát. A nálunk vásárolt dj keverőpultok és cd lejátszók, garanciális időn belüli meghibásodása esetén, igény szerint cserekészüléket biztosítunk!
Bővebben >>

BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS

Cégünk használt készülékek bizományi kereskedelmével is foglalkozik. Bizományos értékesítés, a fogalom annyit jelent, hogy az eladó a kölcsönösen kialkudott bizományos értékesítési árhoz akkor jut hozzá, amikor a készüléket megvásárolták tőlünk. Működésképtelen terméket nem veszünk át! Hiányos felszereltségű vagy kissé hibás készüléket csak javításra, vagy értékcsökkent áron veszünk be!
Bővebben >>

SZAKTANÁCSADÁS

Az oldalunkon található képek, technikai leírások nem adnak elég támpontot a döntéshez, üzletünkben valamennyi raktáron lévő terméket kipróbálhatod, és gyakorlati tapasztalattal rendelkező kollégáink minden kérdésben rendelkezésedre állnak. Mi ezzel is segítünk a megfelelő döntés meghozatalában!

GLOBAL Hang- és Fénytechnikai Szaküzlet | 7622 Pécs Somogyi Béla u. 9. | Tel: 72/532-440 | Fax: 72/532-439
szolgáltatásaink | referenciáink | partnereink | kapcsolat | letöltés | galéria