Termékeink ÚJDONSÁGOK FÉNYTECHNIKA HANGTECHNIKA AKCIÓS TERMÉKEK HASZNÁLT TERMÉKEK Gyártók ADAM AUDIO AERIAL7 AKAI AKG ALESIS ALLEN&HEATH AMERICAN DJ AUDIO-TECHNICA AUDIX BEYERDYNAMIC CHAUVET CROWN DB TECHNOLOGIES DBX DENON DTS ECLER ELECTRO VOICE ETC EUROLITE FOCUSRITE GEMINI GENELEC JBL LEXICON M AUDIO MARTIN NATIVE INSTRUMENTS NOVATION NUMARK ORTOFON PIONEER RCF RELOOP SENNHEISER SGM SHURE SKULLCANDY SOUNDCRAFT TECHNICS UDG VESTAX ZOOM az összes gyártó >

SAJTÓKÖZLEMÉNY


SIKERES ESZKÖZBESZERZÉSSEL A MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSÉRT A SZTEREO-TECH KFT-NÉL


A Sztereo-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A 11,25 millió forintos összköltségvetésű beruházásból új eszközök beszerzése valósult meg.
 

A több mint 11 millió forintos összköltségű GOP-2.1.1-11/A-2011-1606 azonosítószámú projekt keretében olyan eszközöket vásárolt a cég, melyek elengedhetetlenek voltak az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásában. 

A Sztereo-Tech Kft. fő tevékenysége professzionális hang- és fénytechnikai eszközök forgalmazása és bérbeadása, valamint hang- és fénytechnikai rendszerek és rendezvények kivitelezése. 

A korábban alkalmazott eszközpark összetétele nem bizonyult megfelelőnek a versenyképesség megőrzéséhez, az eszközök teljesítménye az elvártnál alacsonyabb volt. 

Az új eszközök beszerzésével lehetővé vált kiemelten fontos rendezvények hang- és fénytechnikai kivitelezése, jelentős minőségbeli javulás valósult meg.

A most uniós támogatással megvalósított beruházás keretében vásárolt új eszközök a technológia fejlesztésén keresztül elősegítik az új partnerek megnyerését, a korábbi ügyfelek magasabb színvonalú kiszolgálása mellett.


 

Sztereo-Tech Kereskedelmi és
Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
E-mail: info@globaltek.hu
www.globaltek.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

GLOBAL Hang- és Fénytechnikai Szaküzlet | 7622 Pécs Somogyi Béla u. 9. | Tel: 72/532-440 | Fax: 72/532-439
szolgáltatásaink | referenciáink | partnereink | kapcsolat | letöltés | galéria