Termékeink ÚJDONSÁGOK FÉNYTECHNIKA HANGTECHNIKA AKCIÓS TERMÉKEK HASZNÁLT TERMÉKEK Gyártók ADAM AUDIO AERIAL7 AKAI AKG ALESIS ALLEN&HEATH AMERICAN DJ AUDIO-TECHNICA AUDIX BEYERDYNAMIC CHAUVET CROWN DB TECHNOLOGIES DBX DENON DTS ECLER ELECTRO VOICE ETC EUROLITE FOCUSRITE GEMINI GENELEC JBL LEXICON M AUDIO MARTIN NATIVE INSTRUMENTS NOVATION NUMARK ORTOFON PIONEER RCF RELOOP SENNHEISER SGM SHURE SKULLCANDY SOUNDCRAFT TECHNICS UDG VESTAX ZOOM az összes gyártó >

SAJTÓKÖZLEMÉNY


EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL A SZTEREO-TECH KFT MEGTEREMTETTE AZ INNOVÁCIÓ FELTÉTELRENDSZERÉT


A Sztereo-Tech Kft. 9.900.000,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 45%) és 9.900.000,- forint visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 45%) nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 22.000.000,- forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás saját tulajdonában lévő iroda és raktárhelyiségben folytathatja tevékenységét Pécsett.

A vállalkozásunk élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel, egy saját ingatlan megvételével valósította meg Pécsett a folyamatos fejlődés feltételrendszerét a megfelelő iroda és raktár által. Ezzel a vállalkozás hosszú távra megalapozta működési feltételeit a megyeszékhelyen, hiszen az ingatlan ideális feltételeket biztosít az innovációhoz szükséges tesztelések és fejlesztések végzéséhez. A megfelelő raktározási tér lehetőséget biztosít az eszközök tárolására. A megfelelő raktár léte és elérhetősége a partnerek azonnali kiszolgálásának feltétele.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázat a Szigetvári Takarékszövetkezet, mint közvetítő szervezeten keresztül került benyújtásra, amit a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóvá is hagytak.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával  komoly segítséget kapott a tevékenységének hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül nem tudott volna elérni.

 

Sztereo-Tech Kereskedelmi és
Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 7625 Pécs, Aradi vértanúk útja 10.
E-mail: info@globaltek.hu
www.globaltek.hu

GLOBAL Hang- és Fénytechnikai Szaküzlet | 7622 Pécs Somogyi Béla u. 9. | Tel: 72/532-440 | Fax: 72/532-439
szolgáltatásaink | referenciáink | partnereink | kapcsolat | letöltés | galéria